© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

2013 Yılan Yılı Bu Yıl Ateş Ve Su Yan Yana

2013 Yılan Yılı Bu Yıl Ateş Ve Su Yan Yana

Bir yılı daha geride bıraktık. Yeni umutlar, yeni dileklerle bize ne getireceğini merakla beklediğimiz yeni bir yıla giriyoruz.

10 Şubat’ta başlayacak Çin yeni yılında bizi neler bekliyor acaba? 2013 su yılanı yılı. Bu yıl su ve ateş elementleri var. Geçtiğimiz yıl Ejderha yılıydı. Su ve toprak elementlerinin etkisi altındaydık. Bu nedenle tüm dünyada seller, depremler, toprak kaymaları ve çökmeler sıkça yaşandı.

2013, Yin su yılanı yılı. Su ve ateş elementlerinin etkilerini hissedeceğiz. Birbirine zıt iki element. Ezeli rakip. Ateş; yangın, patlama (hatta nükleer patlama) veya nükleer silahlanmaları sembolize eder. Bu yıl da pek barışçıl bir yıl olmayacak gibi gözüküyor. Sosyal huzursuzluklar devam edebilir. Belki çok büyük savaşlar olmayabilir ama uluslararası arenadaki çatışmalar hız kesecekmiş gibi görünmüyor. Suikastlar, gerginlikler bu yıl da olacak.

2013, ani değişiklikler yılı. Asla değiştiremem dediğimiz şeyleri değiştirdiğimiz, asla yapamam dediğimiz şeyleri yaptığımız bir yıl diyebiliriz. Kısacası hem kendimizle, hem çevremizle mücadele içinde olacağımız bir yıl geliyor.

Yılan yıllarında seyahatler çok olur. Özellikle domuz burcu olan kişiler çok seyahat edebilir. Tabi buna karşılık kazalar da artacak. Özellikle hava yolu ve deniz yolu ile ilgili kaza olasılıkları yüksek. Aynı zamanda yılan yıllarında tren kazalarının da yoğun olabileceğini hatırlatmalıyız.

Mayıs ayında yüksek ateş elementinden dolayı yoğun değişimler yaşanabilir. “2013 öncesi şöyleydi, sonrasında her şey değişti” cümlesini kuracağımız bir yıl içindeyiz. Yeni politikalar, eskiden beri süregelen alışkanlıklarda değişimler, ani kararlar bu yıla damgasını vuracak. Yeni fikirler, yaratıcı çalışmalar ve büyük değişimler yılan yıllarında ortaya çıkar.

Aynı zamanda bu yıl romantik ve aşk dolu geçecek. Yoğun aşk enerjileri havada dolaşıyor. Eski dönemlerdeki gibi romantizm duygularında kıpırdanma, artış yaşanabilir. İyi gişe yapan filmler aşk ve romantizm filmleri olabilir (yapımcılara duyurulur). Yeni isimlerin çıkış yapacağı ve adından sıkça söz ettireceği bir yıl.

Eğlence sektörü için de hareketli bir yıl diyebiliriz. Ayrıca 2013 yılı doğumlarda artış yaşanabilir. Doğum yapmak için iyi bir yıl.

Son olarak biraz da sağlığımızla ilgili karşılaşabileceğimiz şeylerden bahsedelim. Bu yıl böbrek, bağışıklık sistemi, üreme organları ile ilgili rahatsızlıklar ön planda olabilir. Ayrıca kalp ve tansiyon hastalarının dikkatli olması lazım. Ateş elementi, kanla ilgili hastalıkları sembolize eder. Damar hastalıkları, tansiyon, kalp, iltihaplar ve alerji gibi rahatsızlıklarda artış görülebilir. Bakteri ve virüslerin sebep olduğu bulaşıcı hastalıklar çoğalabilir. Doktor kontrollerini ihmal etmemek gerekir. Omega 3 ve C vitamini takviyeleri almak iyi gelecektir.

Hepinize mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum.
Dilek Demirci
İç Mekan Tasarımcısı& Feng Shui Uzmanı
www.enerjimimari.com

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.