© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

2011 Biennale ve Yaz Tercihlerim

2011 Biennale ve Yaz Tercihlerim

Haziran ayın, büyüleyici Venedik 54. Biennale’si için tekrar dirildi ve bu sene belki diğerlerinden daha da canlı olarak… Daha önce katılmayan ülkelerin  de yer aldığı bu sene, en büyük Biennale gerçekleşmiş oldu… Palazzo Fortuny geçen Biennale benim favorimdi, “infinitum” sergisi ile. Bu sene de oradan geçmeden Venedik’ten ayrılmayın. Fondazione Prada, Venedik şubesini açtı ve gerçekten dikkat çekiyor… Abramovic’in koca yatı da oradaydı ve Pinault sanki modern sanat “Venedik Doge”si… Palazzo Grassi ve Punta della Dogana onun müzeleri… Biennale zamanı mutlaka görmeniz lazım. Eğer gezecek az vaktiniz varsa, Anish Kapoor sergisini kaçırmayın…ve tabii böyle bir atmosferde ne giymeli? İşte benim seçimlerim. Belki Kate Middleton’un en favori markası ISSA… Sade ama vücudu saran modeller hem pratik hem de zarif… Belki tam bu modeli bulmak mümkün değil ama ISSA’dan bir elbise edinin mutlaka bu yaz! Bu elbiseye Alexis Bittar’ın takıları da çok yakışacaktır… Benim favorim oluverdi…

www.alexisbittar.com

Takılardan da belli olduğu gibi, bu yaz da renkler revaçta… Sadece kıyafetler ve takılarda değil, makyajda bile… Bu yaz mor, pembe ve mavi farlar gözleri süsleyecek. Benim bu sene hep yanımda bulunduracağım jöle allık Givenchy’den… Fuşya rengi “Blush Gelee”  hafif bir pembelik veriyor yanak-larınıza.  Plajdan sonra gerçekten çok ideal… Bir de çok yetenekli bir genç ayakkabı tasarımcısından bah-setmek istiyorum… Ferragamo, Siegerson Morrison, Roberto Cavalli,   Renee Caovilla ve Maliparmi gibi markalar için tasarımlar hazırladıktan sonra, kendi markasını yaratıyor… Haziran’da New York’ta Aquazzura markasını tanıtıyor… Floransa’dan gelen marka Paris ve Moskova’ya da tanıtılacak. Aquazzura’nın kurucusu Edgardo Osorio Kolombiyalı. Cartagena’da da bir butik açmayı planlıyor… Çizimleri aşağıda. Sipariş vermek isterseniz; www.aquazzura.com’a gidin! Ben hangi birini ısmarlayacağım, şaşırdım! Gelecek aya görüşmek üzere! Yazın keyfini çıkarın!

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.