© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Pınar Ayhan Duyuyor Musun?

Pınar Ayhan Duyuyor Musun?

Müzikseverlerin 2000 yılında “Yorgunum Anla” adlı şarkıyla Eurovision’da ülkemizi temsil etmesiyle hatırlayacağı Pınar Ayhan, ilk albümüyle dinleyicileriyle buluşuyor… Genç yaşta şarkıcılığa başlayan ve müzikten hiç kopmayan Pınar Ayhan “Duyuyor Musun” adlı albümüyle uzun yıllar beklediği albüm yapma isteğini nihayet gerçekleştirdi. Hafta içi her gün TRT Okul kanalında “Günlük Rehber” adlı bir program sunan Pınar Ayhan, yaklaşık 20 senedir TRT bünyesinde çeşitli programlar sunarak televizyon izleyicisinin karşısına çıkıyor. Müzik marketlerdeki yerini alan albümünde dokuz parçaya yer veren Pınar Ayhan, yorumculuğunun yanı sıra besteci kimliğiyle de öne çıkıyor. Ferhat Göçer’in sözlerini yazdığı, plastik cerrah eşi Sühan Ayhan’ın bestelediği bir şarkıyı da dinleyicileriyle buluşturan Pınar Ayhan, albümünün ilk klibini de, Kemal Başbuğ yönetmenliğinde “Yorgunum Anla”ya çekti…

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.