© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Kültür Sanat

Kültür Sanat

İSTANBUL
ANDRE RIEU
Hasret bitiyor! Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen ve her birine 50-60 bin kişinin katıldığı, konserlerinin biletleri aylar önce tükenen Andre Rieu, 29 Kasım 2013’te İstanbul’da.
Tarih: 29 Kasım 2013
Yer: Sınan Erdem Spor Salonu
rieu-andr-

BODRUM
YAZZ&JAZZ Festivali
Bayram’da dört dörtlük müzik ziyafeti… Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve Telvin, Birsen Tezer, Jehan Barbur, 16 – 17 – 18 – 19 Ekim 2013 tarihlerinde Palmarina Bodrum’da sevenlerinin karşısında olacak.
Tarih: 16 Ekim-19Ekim 2013
Yer: Bodrum
yazz-jazz-bodrum-20130922

ANKARA
4. Uluslararası Şefika Kutluer “Doğu Batı ile Buluşuyor” Festivali
24 Eylül – 9 Ekim 2013 tarihleri arasında Ankara Resim ve Heykel Müzesi’nde 4.’sü düzenlenen Uluslararası Şefika Kutluer Festivali yine “Doğu Batı ile Buluşuyor” teması ile gerçekleştiriliyor. Bu seneki festivalde Batı’nın birbirinden önemli orkestraları ve seçkin solistleri ile Doğu’nun The Gyeongsangbuk-do Provincial Orchestra of Korean Music gibi geleneksel gösteri grupları yer alıyor. 
Tarih: 28 Eylül -9Ekim 2013
Yer: Ankara Resim ve Heykel Müzesi
şefika kutluer

İSTANBUL
Berna Karaevli “İZ” Sergisi
İnsanoğlunun doğuşundan beri süregelen döngü ve dönüşümü üzerinden hareketle, yer yüzünde bıraktığı izleri sorgulayan sanatçı; hakikati alışılmamış bir gerçeklikle tuvallerine taşımış. Çalışma dahilindeki tüm eserler “İz” olarak adlandırılmaktadır.
Tarih: 22 Ekim-5 Kasım 2013
Yer: Galeri Eksen-İstanbul
Berna Karaevli (2)

ANKARA
Usta Sanatçı Adnan Turani Sergisi
KAV Sanat Galerisi Türk sanatının en önemli isimlerinden Usta Sanatçı Adnan Turani’yi sanat severlerle buluşturuyor. Yurt içi ve yurt dışından tanınan, modern resmin öncülerinden olan Adnan Turani’nin muhteşem eserlerini mutlaka görmelisiniz.
Tarih: 2 Ekim-2Kasım 2013
Yer: KAV Sanat Galerisi-İstanbul
ADNANTURANİ1

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.