© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Riddick – 06 Eylül 2013
Vin Diesel’i bir aksiyon yıldızına dönüştüren Riddick karakteri geri dönüyor. David Twohy’nin yönettiği ve Vin Diesel, Karl Urban ve Katee Sackhoff gibi isimlerin yer aldığı Riddick filminde, güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulur. Hayatı için savaşırken aktive ettiği yardım alarmı iki gemiyi harekete geçirir. Birinde paralı askerler taşınmaktadır ötekini ise Riddick’in geçmişinden biri kaptanlık yapmaktadır.

Ölümsüz Polisler – 06 Eylül 2013
Jeff Bridges ve Ryan Reynolds, 3 boyutlu doğaüstü aksiyon-macera filmi olan R.I.P.D. Ölümsüz Polisler’de dünyamızı, diğer tarafa geçmeyi reddeden ve giderek daha zararlı hale gelen yaratıklardan kurtarmak için “öteki dünya” işleriyle uğraşan R.I.P.D (Ölümsüz Polisler Bürosu) adına çalışan iki polisi canlandırıyor.

Zafere Hücum – 20 Eylül 2013
Başrollerinde Chris Hemsworth, Daniel Brühl ve Olivia Wilde’ın yer aldığı Zafere Hücum filmi, Formula 1 yarışçısı Niki Lauda’nın gerçek hayatının konu alıyor. Filmde geçirdiği ağır kaza sonrası çok kısa bir zamanda rakibi olan James Hunt ile karşı karşıya kalması anlatılmaktadır.

Büyük Kumar – 27 Eylül 2013
Başrollerinde Ben Affleck, Justin Timberlake ve Gemma Arterton’ın olduğu suç ve gerilim türündeki Büyük Kumar filminde Timberlake’i kumarbaz bir üniversite öğrencisi, Affleck’i ise internet sitesi yöneticisi rolünde izleyeceğiz. Justin Timberlake, okulu için kullanması gereken tüm parasını, yasadışı olan online poker sitesinde oynayarak kaybeder. Ancak sistemdeki bir açığı bularak dolandırıldığını görür ve her şeyi çözmek için sitenin sahibiyle buluşmaya karar verir.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.