© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Sinema

Sinema

Şahane Misafir 
(Magnifica Presenza)
6 Nisan

Pietro’yu 28 yaşında Sicilya’dan Roma’ya göç ettiren büyük hayal oyunculuktur. Tüm o seçmeler ve peşi sıra gelen hezeyanlar arasında geçimini geceleri pasta hamuru yoğurarak sağlamaya çalışan Pietro, geçici olarak kuzeni Maria ile aynı apartman dairesini paylaşmak zorunda kalır. Maria, utangaç ve yalnız Pietro’nun aksine aşk trafiği yoğun bir avukat çırağıdır. Sevgi ve nefret arasında gidip gelen bu karmaşık ev arkadaşlığı nihayet Pietro’nun kendi evine çıkmasıyla son bulur. Lakin özgür biri olarak adım attığını sandığı bu yeni hayatında onu çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir: Pietro, yeni dairesinde de yalnız değildir. Daire gizemli, eksantrik, bir o kadar da zarif kişilerce çoktan işgal edilmiştir.

 

Dr Seuss Le Lorax
13 Nisan 

Ted,hayallerindeki kızın ilgisini çekmeyi sağlayabilecek tek şeyi aramaktadır. Gencin bu şeyi bulmak için, dünyasını korumak üzere savaşan Lorax adındaki mızmız ancak bir o kadar da sevimli yaratığın hikayesini keşfetmesi  gerekmektedir… Dr. Seuss’un klasikler arasına giren hikayesinden esinlenen Loraks, 3 boyutlu olarak çocuklar için sinemalarda…

 

Battleship
20 Nisan

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Peter Berg’in (Hancock) üstlendiği destansı aksiyon-macera film; denizde, gökyüzünde ve karada üstün bir güce karşı hayatta kalma savaşı veriyor. Hasbro’nun klasik donanma savaş oyunu Amiral Battı’dan uyarlanan filmde, USS John Paul Jones’ta görevlendirilen bir donanma subayı olan Teğmen Alex Hopper rolünde Taylor Kitsch karşımıza çıkıyor. Fizyoterapist ve Hopper’ın nişanlısı Sam Shane rolünde Brooklyn Decker; USS Sampson’ın komutanı ve Hopper’ın ağabeyi Stone rolünde Alexander Skarsgård ve Hopper’ın silah arkadaşı USS John Paul Jones’ta silah uzmanı olarak görev yapan Deniz Astsubayı Raikes rolünde ise Rihanna yer alıyor. Hopper ve Stone’un amiri (ve Sam’in babası) Amiral Shane’i ise uluslararası bir yıldız olan Liam Neeson canlandırıyor.

 

Pazarları Hiç Sevmem
27 Nisan

Çekimleri Ege’nin Tire, Ödemiş, Gökçen, Birgi kasabalarında ve İstanbul’da gerçekleştirilen film yaşamlarında zorlu dönemlerden geçen iki insanın birbirlerine destek olma sürecini beyazperdeye taşıyor. Filmin Senarist ve yönetmenliğini Rezzan Tanyeli üstlenirken oyuncu kadrosunda Ayşen Gruda, Melisa Sözen, Ezgi Mola, Hasibe Eren, Umut Kurt, Edhem Dirvana, Kenan Demirok, Şebnem Dilligil gibi önemli isimler yer alıyor…

 

[nggallery id=1178]


 

 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.