© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Ajia Hotel’de Sanat Günleri

Ajia Hotel’de Sanat Günleri

Ajia Hotel’in sanata verdiği destekle gerçekleştirdiği projenin ilk sanatçısı Şahin Paksoy oldu.

Çağdaş Türk resim sanatının özgün isimlerinden Şahin Paksoy’un Ajia Hotel Kültür ve Sanat projeleri kapsamındaki sergisi sanat ve sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Sanatçı Şahin Paksoy ve proje koordinatörü Gizem Tatlıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen sergi sanatsever davetlilerden tam not aldı. Davetliler Türk kültürünün tuvale yansıdığı Şahin Paksoy sergisini büyük bir beğeniyle gezdiler. Ünlü isimler Şahin Paksoy ile eserleri hakkında sohbet ederken proje koordinatörü Gizem Tatlıcı’dan da Ajia Hotel Kültür ve Sanat projeleri hakkında bilgi aldılar. Binlerce yıllık Anadolu medeniyetlerinin kültür öğelerini kaynak alan ancak onları resimlerinde motifsel olarak kullanmayan, günümüz yenilikçi figüratif anlayışıyla yeniden üreten Şahin Paksoy, bu sergideki eserleriyle çağdaş pentür resminde nasıl özgün üsluba sahip olunur sorusunun cevabını ortaya koyuyor. Paksoy, öykücü yaklaşımıyla oluşturduğu resimleri ve resimlerindeki figürlerden yola çıkarak yaptığı küçük boyutlu heykelleriyle izleyiciyi, sokakta her an karşılaştığı insanların günlük yaşamlarındaki gizemli dünyasına kulak vermeye çağırıyor.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.