© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Mega Star’dan Yardım Konseri

Mega Star’dan Yardım Konseri

Megastar Tarkan, bu kez Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği yararına sosyal sorumluluk için Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi.

Ülkemizin en önemli sanatçılarından Tarkan, cemiyet ve iş hayatından birçok ünlü ismin katıldığı, Hayat ve Dayanışma Derneği yararına, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Monik İpekel başkanlığında Fatoş Altınbaş Sarıgül, Sitare Akdilek, Revna Demirören, Demet Sabancı Çetindoğan, Ayşegül Toplusoy ve Prof. Dr. Selahattin Kuru tarafından ocak ayında kurulan Hayat Paylaşım Ve Dayanışma Derneği Tarkan konserinden elde ettiği geliri Eyüp Engelli Yaşam Merkezi’ne bağışladı. Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği üyeleri, ekipçe konser başlamadan saatler öncesinde Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’na gelerek konser alanıyla ilgili bütün ayrıntılarla tek tek ilgilendiler. Megastar Tarkan’ın sahneye çıkmasına dakikalar kala konsere katılan davetlilere yerlerini gösteren Fatoş Sarıgül, Demet Sabancı Çetindoğan, Sitare Akdilek, Didem Antebi, İpek Varol gibi isimler gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. İki buçuk saat süren konseri yaklaşık yedi bin kişi izlerken, konuklar konser boyunca Mega Star’ın bütün şarkılarına eşlik ettiler.
samtarkan (15)_800x533

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.