© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

60 Yılın Rock Müziği Konseri

60 Yılın Rock Müziği Konseri

Emrehan Halıcı ve Ankara müzisyenleri, ODTÜ Sanat Festivali’nde sahne aldı. ‘60 Yılın Rock Müziği’ konserini dinlemeye gidenler, Pink Floyd, Deep Purple, Aerosmith gibi kült grupların, efsane müzisyenlerin şarkılarıyla hasret giderdi.

ODTÜ Sanat Festivali’nin ‘60 Yılın Rock Müziği’ temasıyla verdiği konserde, Emrehan Halıcı ve Ankara müzisyenleri sahne aldı. Gecenin açılış konuşmasını Next LevelAlışveriş merkezinin müdürü Pınar gürer gerçekleştirdi. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konseri, çok sayıda müziksever izledi. Sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinin sahne aldığı gece, Pink Floyd’un ‘Shine on you crazy diamond’ şarkısıyla başladı. Konser, Beatles, Pink Floyd, Deep Purple, Doors, Aerosmith, EarthWind and Fire, Guns N’Roses, Grand Funk Railroad, Bon Jovi, Jeff Beck, Bad Company, AC/DC, Aretha Franklin gibi müzik dünyasının efsane isimlerinin ve gruplarının unutulmaz parçalarıyla devam etti. Emrehan Halıcı, her yıl ODTÜ Sanat Festivali’nde bir araya gelen müzisyenlerin nefes kesen konserinde, tüm gruplara davuluyla eşlik etti.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.