© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Farklı Tatlar

Farklı Tatlar

Hayatta çok farklı tatlar var ve biz insan olarak çok çeşit sevip farklı tatlar ararız. Bu ay size apayrı konuları içeren kitaplardan bahsediyorum…
En merak ettiğiniz konudan hemen başlayın derim. Kimbilir içerisindeki bilgilerden yola çıkarak başka hangi kitapları okumak isteyeceksiniz. Yolculuğa çıkarken bir adımla başladığınız upuzun yolda beraberce  yeni yolculuklarda görüşmek üzere…

60 GÜNDE İDEAL VÜCUT 

Ece Vahapoğlu

Spor salonuna kayıt yaptırıp gitmemek ritüel halini aldı, pek çok kişi için. Artık bir desteğiniz daha var. Ece Vahapoğlu karşımıza bu defa bambaşka bir şekilde çıkıyor. 60 günde egzersiz ile neleri değiştirebilirsiniz? Fitness Koçu Tony Hill ile yaptığı çalışmalar, gün gün yapılanlar resimlerle anlatılıyor. 60 gün boyunca yapılan hareketler, süre ve oranlar en ince ayrıntısına kadar veriliyor. Yaşadıklarını keyifli anlatımıyla sayfalara dökmüş ve okurken kendiniz için çok şey öğrenip uygulayabiliyorsunuz. Her kadının istediği ideal ölçülere ulaşma rehberi diyebileceğimiz bir kitap. Vahapoğlu’nun önce ve sonra hallerindeki farkı görüp de özenir ve denemek isterseniz güzel bir ışık yolunuzu aydınlatacak pek çok faydalı bilgi sayfalar arasında sizi bekliyor. Ayrıca kitapla bir de DVD hediyeniz var.

Artemis Yayınları – Fiyatı: 22 TL

 

DENİZ GEZMİŞ’İN GÜNLÜĞÜ

Ali Yıldırım

Yakın tarihe ait pek çok kitap yazıldı, çizildi. Ancak Deniz Gezmiş’in kendi kaleminden anlatılanlar, o günlere ait yaşananlar ve heyecanlar bu kitapta çok derin hislere neden oluyor. Hukuk fakültesinden mezun olmuş bir avukat çalışmış olduğu büroda dosyaları temizlerken bir günlük bulur. Üzerinde “Deniz Gezmiş’in Günlüğü” yazmaktadır. Bunu yirmi beş yıl sakladıktan sonra kitap olarak basmaya karar verir. Anlatırken Deniz Gezmiş’e hitaben yazılarak sanki sadece ona anlatılan bir yazım dili kullanılmış. O günlerde yaşanılanları merak edenler veya ayrıntılarıyla tekrar okumak isteyenler için o dönemden pek çok şeyin neden ve niçinini birinci ağızdan öğrenebileceğiniz bir kitap; bu günlük.

Yol Yayınları – Fiyatı: 20 TL

 

EST

Luke Rhinehart

“Zar Adamı” okuyanlar yazarın farklı uslubunu hatırlayacaklardır. Roman boyunca dört günde yaşananlar anlatılıyor. EST nedir ve bizlerin hayatına nasıl bir katkı sağlayacaktır? Böyle bir eğitime katılsaydınız ve bu şekilde farklı üslupları olan eğitmenlerle çalışmak zorunda kalsaydınız sizin tavrınız ne olurdu? Verdiğiniz paranın karşılığını alıp almamak veya eğitimi terk edip etmemek katılımcıların elindeyken kimse gitmez. Peki onları o zor şartlara rağmen o salonda saatler süren uzun yolculukla heyecanla tutan şey ne? Kitabın bazı noktaları olmaz artık bu kadar dedirtirken heyecanla sonunu merak ederek okumaya devam edeceksiniz. “Bir canlının deneyimlediği her şey, yalnızca o deneyimin yegane kaynağı olan o canlı tarafından yaratılır.” EST farklı bir deneyimin farklı bir şekilde dışarıdan yaşama şeklini  deneyimlemeyi sağlayan bir kitap.

Pegasus Yayınları – Fiyatı: 20 TL

 

KUANTUM BİLMECESİ

Fred Alan Wolf

Yeni çıkanlar rafına baktığınızda artık sıklıkla “kuantum”la ilgili birşeyler yer alıyor. Peki bu kuantum nedir, ne değildir? Ben fizikçi değilim bu kadar karışık şeylerden uzağım ama merak da ediyorum derseniz bu kitap tam da bunun için yazılmış. Bilimci olmayanlar için yeni fizik kitabı olarak hazırlanmış. Newton’un devleri diye bahsettiği kim? Eter nedir ve bize neyi anlatır? Işık ve parçacıklar hayatımızda bu kadar önem taşıyor mu? Işık hızının modern fizikte çok önemli bir rolü var. Işığın spiritüel yaşamda da çok önemi var? O zaman bu ışık dalgaları neyi ifade ediyor? Daha fazla bilgi edinmek ve artık farklı şeyler okumak istiyorum dediğiniz anda bu kitapla tanışmak için bir fırsatınız var. 341 sayfa bittikten sonra hiçbir düşünceniz eskisi gibi olmayacak.

Omega Yayınları – Fiyatı: 22.50 TL

 

 

Yazan: Funda Ekiz

[nggallery id=1176]

 

Yazar Hakkında /

Yazarımız hakkında kısa özgeçmişi çok yakında sayfamızda olacaktır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.