© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Uygar Taylan

Uygar Taylan

1981 Ankara doğumlu konservatuvar kökenli fotoğrafçı. Pek çok yarışmada başarılı dereceler alan Uygar Taylan, İtalyan Vogue dergisi tarafından Türkiye’nin en yetenekli iki genç fotoğrafçısından biri olarak gösterildi. Kendisini fotoğrafçılıkta kategorilere sığdırmaktan hoşlanmayan Taylan, ”kurgusal fotoğraflara daha yakın olmak insanı moda fotoğrafçılığına sürüklüyor” diyor. İlgi alanlarının en başında sinemanın olduğunu belirten genç fotoğrafçı ”Fransız filmlerinin fotoğraf karelerini andıran sahneleri beni çok etkiliyor” diyor ve ekliyor, ”Rüyalardan, hayallerden, sihirlerden ilham alıyorum dolayısıyla en sevdiğim film Eternal Sunshine of a Spotlessmind”. Favori fotoğraf sanatçıları: David Lachapelle, Henri Cartier Bresson, Marc Riboud ve Steven Klein.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.