© Copyright 2018 Mag Medya
blank
Başa Dön

Ali Sabri’ye Muhteşem Kutlama

Ali Sabri’ye Muhteşem Kutlama

Arte Grup’un zarif sahibi Eda Haşemoğlu, dünyalar tatlısı oğlu Ali Sabri’nin üçüncü yaşını yakın aile dostlarının katıldığı renkli bir partiyle kutladı.

Arte Grup sahibi Eda Haşemoğlu ve Ali Kemal Bey’in yakışıklı oğlu Ali Sabri’nin üçüncü yaşı, Mühye’de bulunan çiftliklerinde yakın arkadaşları ve aile dostlarının katıldığı bir partiyle kutlandı.

Birbirinden renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan partide çocuklar pamuk şeker yiyip, palyaço eşliğinde oyun oynadılar. Minik Ali Sabri’nin doğum günü pastası da oldukça dikkat çekiciydi. Devasa bir “hayvanat bahçesi” esintisi taşıyan pastayı alkışlar eşliğinde kesen minik Ali Sabri’nin şaşkınlığı ve mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu. Arkadaşlarıyla doyasıya oyun oynayıp keyifli dakikalar geçiren Ali Sabri ve Haşemoğlu Ailesi, günü unutulmaz kılmak adına bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.