© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Umut Köprüsü New York

Umut Köprüsü New York

New York’tan Umut Köprüsü

Yeterli eğitim imkanlarına sahip olmayan köy ve köy altı yerleşkelerinde yaşayan çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla, Amerika’da kurulan Umut Köprüsü Projesi Vakfı (Bridges of Hope Project) üyeleri,  kütüphanesi olmayan okullar için New York’ta bir araya geldi. Vakfın kurucusu Avukat Çiğdem Acar ev sahipliği yaptığı ve 24 Ekim akşamı Midtown Loft and Terrace’da gerçekleşen davette Türk ve Amerikalı yardımseverler hazır bulundu. Gecede Türkiye’de yetersiz koşullarda ve kütüphanesi olmayan okullarda okuyan minik öğrenciler için tüm katılımcılar tek yürek oldu. Umut Köprüsü Projesi Vakfı 2005 yılından bugüne kadar,100 kütüphane ve yüzlerce yeni alınmış kitap bağışı yaptı. Bu projenin 30 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Türkiye’de ihtiyacı olan okullara 50 tane daha kütüphane kurulması amacıyla düzenlenen bu bağış gecesine; “Bir Çay Daha Lütfen” adlı romanıyla tanıdığımız ünlü yazar Katharine Branning, Princeton Üniversitesi’nden Prof. Dr. Heath W. Lowry, gecenin sunuculuğunu da üstlenen Eşbaşkan Elif Sallorenzo, Mag Dergisinin kurucusu ve baş editörü Beril Çavuşoğlu, TADF Başkanı Ali Çınar, Nex Worlwide’ın sahiplarinden Kübra Özçilingir, Şule Erdem, Elif Sallorenzo, Peter Beard‘in eşi Nejma Beard, Esra-Clark Munell,  İç mimar Sara Bengür ve İtalyan toplumundan da seçkin konuklar katıldı.

 

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.