© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

TASPEK’ten Şık Davet

TASPEK’ten Şık Davet

Her ay bir büyükelçilikte etkinlik düzenleyen Türkiye, Asya, Pasifik, Avrupa, Kafkas Kadınlar Grubu (TASPEK), Asya ile Afrika arasında köprü ülke alan Cibuti Cumhuriyeti için toplandı.
Rescate butik otel’de düzenlenen etkinliğe yaklaşık 40 kişi katıldı. Her ay bir ülke için toplanan Rüveyda Akbay’ın başkanlığında toplanan TASPEK üyeleri, o ülkeyi tanıtan etkinliklerde bulunuyor. En son Asya ile Afrika arasında yer alan konumu itibariyle köprü ülke olan Cibuti Cumhuriyeti için biraraya gelen hanımlar, daha önce bilmedikleri ya da az bildikleri bu ülke hakkında bilgi aldılar. Salona kurulan perdeye yansıtılan görüntülerle Cibuti’ye ait görselleri inceleyen hanımlar, büyükelçi eşi Fozia Djama’ya merak ettikleri soruları yönelttiler. Ülkesi adına merak edilen sorulara içtenlikle yanıt veren Fozia Djama, konukların alkışını alırken yaptığı konuşmada kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.