© Copyright 2018 Mag Medya
Başa Dön

Aren Kendirli Doğum Günü

Aren Kendirli Doğum Günü

MİNİK AREN’İN ÖZEL PARTİSİ

ANKARADA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ DAVET, DÜĞÜN PARTİ KONSER GİBİ ETKİNLİKLERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN ORGANİZATÖR ALPER KENDİRLİ KIZI “AREN “ İÇİN ŞIK BİR YAŞGÜNÜ PARTİSİ DÜZENLEDİ.

Başkentin eğlenceli etkinliklerinin organizatörlüğünü yapan Alper Kendirli , Firenze ‘de kızı Aren’in  5. yaşı için bir partide sevdikleriyle bir araya geldi. Özel dekore edilmiş partiye Ankara iş ve cemiyet hayatından birçok isim katılırken, davetlilerin sıcak ve samimi sohbeti güzel bir atmosfer yarattı. Partiye katılan çocuklar da kendileri için hazırlanmış özel bölümde gönüllerince eğlendiler.

Partide konuklarıyla yakından ilgilenen Begüm – Alper KENDİRLİ çifti dostlarıyla aynı zamanda yakında dünyaya gelecek bebeklerinin mutluluğunu paylaşarak çifte kutlama yaptılar.

Yazar Hakkında /

2003 yılından bu yana, hedef kitlesi AB ve A+ olarak belirlenmiş bir çok baskı, web, pr, organizasyon işinde başarılı projelere imza atmış olan MAG hayatın her alanında en iyi olmayı hedefleyen, sosyo-ekonomik seviyesi yüksek, özel zevkleri olan ve hobileriyle yaşamını renklendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan, belirli kesimden kabul ettiği müşterilerine yıllardır sağlamış olduğu yüksek başarı grafiği ile doğru planlanmış bir büyüme ile sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.